Αγάπη Φιλία Συντροφικότητα Αλληλεγγύη Αλληλοϋποστήριξη.

Σε μία από τις δυσκολότερες συγκυρίες της ανθρωπότητας, όπως αυτή που διανύουμε, τι μας κρατά δυνατούς; Ανάκτησε τις δυνάμεις σου, μάθε από τις κακοτοπιές, δείξε ευαισθησία στο μικρό, νιώσε την χαρά του μεγάλου.

Αυτά τα συστατικά στοιχεία της ανθρώπινης ζωής προσπαθεί να μας μεταφέρει η διάσημη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα, ZABOU μέσα από την δεύτερη τοιχογραφία, η οποία ολοκληρώθηκε  στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6.

Τα απολύτως ρεαλιστικά ασπρόμαυρα πορτρέτα των δύο αδελφών με ελληνική καταγωγή και φίλων της ίδιας της καλλιτέχνιδας, μας προτρέπουν σε μία ανθρωπογεωγραφία συναισθημάτων και οπτικών ορίων εναρμονισμένη στην συνοικία που δημιουργήθηκε.

Η χρήση των έντονων χρωμάτων στο φόντο της σύνθεσης, μας ανάγουν σε κάτι πιο αφηρημένο, όπως η έννοια της φιλίας ή της αλληλεγγύης και συμβολικά μας μεταφέρουν σε ένα μεγαλύτερο πεδίο ενέργειας μεταξύ των ανθρώπων και των λαών.

«Είμαι εδώ για σένα» είναι ο τίτλος της 42ης συνολικά τοιχογραφίας της διοργάνωσης του ArtWalk, την οποία μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά στην οδό Μπουκαούρη 117.

Περισσότερες πληροφορίες για την ZABOU, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε από κοντά την τοιχογραφία!

Τo ArtWalk 6 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και των μεγάλων χορηγών Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ) και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

 στην ιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu, στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) ή  το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).