Κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης έχει καλλιεργηθεί στην Ίο, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, δηλώνοντας έτοιμο να υποδεχτεί τουρίστες και επισκέπτες, στο φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, την εικόνα του ασφαλούς προορισμού ενισχύει η σημαντική ανταπόκριση των κατοίκων στους εμβολιασμούς. Εκτιμάται πως μέχρι τέλος του μήνα 1825 άτομα θα έχουν εμβολιαστεί, σε πληθυσμό 2050 μόνιμων κατοίκων, βάσει της τελευταίας απογραφής. Στο μεταξύ ήδη στον αέρα του διαδικτύου τρέχει η καμπάνια επικοινωνίας του νησιού, ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο Δήμος Ιητών.

Συνειδητοποιώντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για επανάπαυση, αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία όλης της προηγούμενης περιόδου σχετικά με τον ορθό τρόπο διαχείρισης της κατάστασης. δηλώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ίου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης.

Σημειώνεται πως ήδη τα μηνύματα που λαμβάνουν οι επαγγελματίες του νησιού είναι πολύ αισιόδοξα με κρατήσεις να προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από πολλές αγορές του εξωτερικού όπως Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.


Discover IOS