Ένα θέμα που από τον καιρό που άνοιξε η οικονομία και η αγορά, έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό, τα Καλάβρυτα, φαίνεται ότι οδεύει προς τη λύση του.

Αναφερόμαστε στην λειτουργία του Οδοντωτού που αποτελεί την καλοκαιρινή σεζόν τη μεγαλύτερη τουριστική ατραξιόν για τα Καλάβρυτα.

Το τρενάκι ξεκινά και πάλι τα δρομολόγια του στα τέλη του μήνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ανακοίνωσε, ο δήμος Καλαβρύτων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου Καλαβρύτων με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ Τσαλίδη και τον επικεφαλής επιβατικών μεταφορών κ Τόλιο, ο Δήμος Καλαβρύτων ανακοινώνει ότι τα δρομολόγια της γραμμής του Οδοντωτού – 3 ημερησίως όλες τις ημέρες - θα επανεκκινήσεων μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ ανάλογα με τη ζήτηση θα εξεταστούν τα δυο έξτρα δρομολόγια το Σαββατοκύριακο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία συζητήθηκε επίσης η προγραμματικά σύμβαση- που έχει συμφωνηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις -  μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων για την βέλτιστη οργάνωση της λειτουργίας του Οδοντωτού".