Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε στο Πρωινό και τη Νάνσυ Παραδεισανού για τη συγγένεια της γυναίκας του με τον Μάκη Παντζόπουλο, για τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για τα κάστινγκ από τα οποία πέρασε αλλά δεν τον πήραν, όπως αναφέρει το zappit.

«Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα που είναι πρώτη ξαδέλφη του Μάκη Παντζόπουλου. Πηγαίνω σπάνια στην Άνδρο γιατί δεν προλαβαίνω. Έχουμε παντρευτεί στην Άνδρο, στα Άχλα, σε αυτό το υπέροχο κτήμα. Ήταν η πρώτη χρονιά που λειτούργησε τότε. Έχουμε ξαναπάει μια δυο φορές. Έχω καιρό να πάω. Έχω μάθει ότι έχει κάνει πολύ ωραία πράγματα ο αγαπητός Μάκης.

Όταν παίζαμε με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά δεν ήταν ευρωβουλευτής. Δεν άκουσα στην Ευρωβουλή να συζητήσουν καθόλου για τους καλλιτέχνες. Δεν ξέρω αν το έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης ή κάποιος άλλος, αλλά εγώ δεν το άκουσα. Ίσως θα έπρεπε πανευρωπαϊκά να έχουμε μια καλύτερη εκπροσώπηση έτσι ώστε να μην μένει τόσο καιρό σε αδράνεια όλο αυτό το κομμάτι του πολιτισμού στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή γυρίζεται η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μεγάλη παραγωγή. Θα έκανα τον προπονητή του αλλά δεν με επέλεξαν. Πρόσφατα πήγα και σε άλλο κάστινγκ και δεν με πήραν», λέει ο Κώστας Κρομμύδας.