Μια γυναίκα στη Φλόριντα φέρεται να βίασε ένα 17χρονο αγόρι, μπροστά σε άλλα παιδιά, ανέφεραν οι αρχές.

Η Τζέσικα Ράιν Γκουντ, 43 ετών, συνελήφθη σήμερα μετά την εξομολόγηση εφήβου σε δάσκαλό του ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση το Σαββατοκύριακο σε σπίτι στο Πορτ Σαρλότ μετά από πάρτι γενεθλίων, σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας του Σαρλότ.
Η Γκουντ ήταν μεθυσμένη, τα έπινε με έναν φίλο της πριν πάει στο πάρτι όπου γινόταν το πάρτι εφήβων στις 9 Μαϊου. «Αφού γύρισε στο σπίτι μεθυσμένη, η Γκουντ άρχισε να κάνει σεξουαλικά σχόλια και να δίνει ποτά σε έναν 17χρονο», υποστήριξε ο σερίφης.

Ένα 12χρονο κορίτσι που παρεβρισκόταν επίσης στο πάρτι είπε στις αρχές ότι ήταν κοιμόταν σε ένα sleeping bag στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι όταν ξύπνησε από τους ήχους δύο ατόμων που έκαναν σεξ.
Το κορίτσι ανέφερε ότι ήταν πολύ κοντά στην Γκουντ και τον 17χρονο και ότι ο έφηβος της ζήτησε ψιθυριστά βοήθεια. Ο 17χρονος ανέφερε αργότερα στις αρχές ότι η Γκουντ τον ανάγκασε να κοιμηθούν παρέα και ότι δεν μπορούσε να την κάνει πέρα λόγω της σωματικής της διάπλασης. Η Γκουντ, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, ζυγίζει 113 κιλά.

Κάποια στιγμή ο 17χρονος σηκώθηκε για να κάνει εμετό, κατέθεσε η 12χρονη. Ο 17χρονος συνέχισε να κάνει σεξ με την Γκουντ η οποία αμέσως μετά πήρε τα πράγματά της και έφυγε. Η Γκουντ ανέφερε στις αρχές ότι δεν θυμάται το μεγαλύτερο μέρος της σεξουαλικής επαφής.
Στη Φλόριντα είναι παράνομο το σεξ με ανηλίκους ακόμη και αν υπάρχει συναίνεση.