Χαλασμός γίνεται γύρω από τη σχέση που έχουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor. Τα σχόλια και οι δηλώσεις έχουν πάρει φωτιά και οι κόντρες που δημιουργούνται πολλές και απρόσμενες. Στο κάδρο μπήκε και ο Νίκος Μουτσινάς μετά από όσα είπε στην εκπομπή του για τη μητέρα της Μαριαλένας, όπως αναφέρει το zappit.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε για τη μητέρα της Μαριαλένας: «Είναι μια ωραία αφορμή να καταλάβουν οι γονείς να αφήσουν τα παιδιά στην ησυχία τους. Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε μερικά πράγματα. Γιατί έδωσε συνέντευξη; Για ποιο λόγο; Η μαμά το κάνει για τον δικό της λόγο, προφανώς επειδή καταλαβαίνει ότι πάει για δημοσιότητα. Ξέρει αν ήθελε η κόρη της να δώσει η μαμά της συνέντευξη; Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα»!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο κάθε γονιός έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται για την κόρη ή τον γιο του».

Ο Βαγγέλης Περρής, αρκετά καυστικός, σχολίασε για όσα δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς: «Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη δημοσιότητα. Οι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε δεν ξέρουμε γιατί ενδιαφέρονται. Ο Νίκος Μουτσινάς είπε να αφήσουμε ελεύθερα τα παιδιά, αλλά ο ίδιος παρεμβαίνει για το πώς σκέφτονται και τι θα λένε οι μητέρες. Από τη μία λέει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται αλλά εκείνος δίνει πράσινες ή κόκκινες κάρτες στους άλλους ανθρώπους, αν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν ή όχι. Το σχόλιο είναι ατυχές».