Την Δευτέρα 17.5 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας με τη συμμετοχή των Βουλευτών Αχαΐας Κώστα Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, συνεννόησης και συνεργασίας και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αχαΐας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για μεγάλα και σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Δήμο της Αιγιαλείας. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος προχώρησε στην ενημέρωση των Βουλευτών και των μελών της αντιπροσωπείας για τα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την εξέλιξη του έργου της αποχέτευσης, την ύδρευση και άρδευση της περιοχής, το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην πόλη, την άσκηση κοινωνικής πολιτικής κ.α.

Από την πλευρά τους οι Βουλευτές και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αχαΐας ανέφεραν ότι θα προσπαθήσουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, να συμβάλλουν στην επίλυση ζητημάτων της περιοχής αλλά και στην ανάδειξη και άλλων θεμάτων που απασχολούν τους δημότες σε ολόκληρη την Αιγιάλεια. Σημείωσαν επίσης ότι στόχος τους είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων των πολιτών της Αιγιαλείας καθώς και η ενδυνάμωση των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχαν εκτός από τους Βουλευτές Αχαΐας Κώστα Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, ο Συντονιστής της Ν.Ε. Μιχάλης Σιδηρόπουλος, το μέλος της Ν.Ε. Άκης Μουρίκης, η συντονίστρια της οργάνωσης μελών Αιγίου Τασία Σταυροπούλου, ο αναπληρωτής συντονιστής της οργάνωσης μελών Διακοπτού Γιώργος Μανιάτης και το μέλος του συντονιστικού της οργάνωσης μελών Ακράτας Πάνος Μελής.