Στον Ευστάθιο Άνθη ανήκει τελικά η σορός που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στις 13 Μαρτίου στην θαλάσσια περιοχή του «Bigbury Bay» στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας, καθώς τα αποτελέσματα του dna που είχαν ληφθεί, αποκάλυψαν την δραματική αλήθεια.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις με την ανεύρεση της σορού είχαν φανερώσει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Ευστάθιου Άνθη, όπως ήταν τα τατουάζ που έφερε στο σώμα του και το εσώρουχό του, οι βρετανικές αρχές ανέμεναν τα αποτελέσματα των δειγμάτων dna που είχαν ληφθεί από την σορό και τον αδελφό του, Δημήτρη, που είχε ταξιδέψει μέχρι εκεί, προκειμένου να είναι 100% σίγουρες πριν τις όποιες ανακοινώσεις.

Την δραματική εξέλιξη επιβεβαιώνει στο protothema.gr και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου και τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη έχουν αναλάβει από πλευράς της οικογένειας του νεαρού σερβιτόρου να λύσουν το μυστήριο με τον θάνατό του.

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε εκφράσει από την αρχή, η σορός ανήκει τελικά στον Ευστάθιο Άνθη. Από την πλευρά μας έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες έρευνες, ένω έχουμε ζητήσει να γίνει και στην Ελλάδα ιατροδικαστική εξέταση. Πρέπει να φωτιστεί η υπόθεση αυτή και να βρεθούν οι αιτίες θανάτου του νεαρού παιδιού».