Για την μακρόχρονη φιλία και την θελημένη… απουσία συνεργασίας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε, το μεσημέρι της Τρίτης, δημοφιλής πρωταγωνίστρια στην κάμερα του Love It. Ο λόγος για την Άννα Φόνσου.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή της καριέρας μου ήμουν μια τρελή πρωταγωνίστρια… Αντέγραφα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό και την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν και φίλη μου. Δεν συνεργαστήκαμε, όμως, ποτέ μαζί γιατι θα χαλούσαμε την φιλία μας. Εγώ της αρνήθηκα, εκείνη μου έλεγε πως ήθελε να παίξουμε μαζί. «Αποκλείεται» της έλεγα! Επειδή είμαι και λίγο αυστηρή, δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε με την Αλίκη. Θα τσακωνόμασταν και η φιλία με την Αλίκη είναι πολύ πιο σπουδαία από έναν ρόλο».

«Δεν είχαν έρθει σε μένα κοπέλες που τώρα βγαίνουν να μιλήσουν για κακοποιητικές συμπεριφορές. Απλώς πιστεύω ότι ορισμένες το κάνουν για να προβάλλονται. Γιατί, όταν το έκανε μια κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα της, την πήρα και της είπα «επειδή είπες πως δεν έχεις για το παιδί σου, κλπ, μπορείτε να έρθετε να μείνετε στο Σπίτι του Ηθοποιού και, αν έχει δικό σου σπίτι, να έρχεσαι και να παίρνεις φαγητό μεσημέρι και βράδυ». Και δεν με πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.