Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε στη σκηνή της Eurovision 2021 η Έλενα Τσαγκρινού, πριν από λίγες ώρες, στην τελική της πρόβα για τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Μια πρόβα στην οποία, βεβαίως, βαθμολόγησαν οι κριτικές επιτροπές που κρίνουν κατά το ήμισυ το τελικό αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το zappit.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη Φωλιά των Κου Κου, η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή μπροστά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision.

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room. Αποθεώθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν 5η στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην 4η θέση του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το El Diablo. Χαράζει πορεία Ελένης Φουρέιρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego» πρόσθεσε από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ρεπορτέρ του STAR.