Στις εξελίξεις στο Survivor αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιανός, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102.2, το πρωί της Τρίτης. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στη σχέση ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη όσο και στην κίνηση του Γιώργο Ασημακόπουλου να «δώσει» τον συμπαίκτη του στην τελευταία ψηφοφορία.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως «δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα. Με το που πάμε να τρολάρουμε λίγο… Στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί. Στη ζούγκλα δεν ξέρω πως είναι τα παιδιά μεταξύ τους, αλλά στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχουν κάτι ή δεν έχουν. Ειλικρινά».

«Δεν περίμενε κανείς ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα ψηφίσει τον Σάκη. Δεν το περίμενα ούτε γω αλλά τώρα που μπαίνει στην ατομική φάση το πράγμα θα παίξουν και στρατηγικά. Αυτό κατάλαβα. Είναι πολλοί λίγοι οι παίκτες οι οποίοι κράτησαν μια σταθερή απόδοση μέσα στο παιχνίδι. Κάποιοι έκαναν μεγάλη κοιλιά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Survivor.