Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τέσσερις μήνες μετά την δημόσια καταγγελία της κατά του Γιώργου Κιμούλη που άνοιξε τον ασκό του αιόλου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Από τη μια χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία ώστε να περάσει ο φόβος στην αντίπερα όχθη και να φοβούνται πλέον οι θύτες και όχι τα θύματα αλλά από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ…Κάποια στιγμή κάποιος βρίσκει το θάρρος, όπως εγώ που βρήκα το θάρρος να πω κάτι που μου συνέβη ορμώμενη από τη Σοφία Μπεκατώρου», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα και συνέχισε αναφέροντας ότι όλο αυτό είχε τεράστιες επιπτώσεις πάνω της:

«Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Με εξουθένωσε και θα το πω πρώτη φορά, πέρασα κορωνοϊό. Και τον πέρασα πολύ δύσκολα με τρομερά συμπτώματα γιατί ήμουν εξουθενωμένη συναισθηματικά και σωματικά.

Η κόρη μου με ρώτησε για αυτό το άτομο που μιλάω συνέχεια, τι είναι αυτό το όνομα που λέω συνέχεια. Της εξήγησα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάποια άσχημα πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου αλλά δεν περίμενα να το κάνει. Μια συγγνώμη θα ήθελα να ακουστεί από όλους. Μια συγγνώμη από πραγματική μεταμέλεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά άνθρωποι που έχουν φτάσει σε αυτά τα σημεία…. δε ξέρω αν έχουν το επίπεδο της συνείδησης, αν υπάρχει καν συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».


Ζέτα Δούκα: "Η κόρη μου με ρώτησε τι έχει κάνει ο άνθρωπος που κατήγγειλα, της εξήγησα ότι..."