Το δικό της μαρτύριο περνάει από ότι φαίνεται η Αγία Ειρήνη και μαζί με αυτή οι κάτοικοι της περιοχής, εκεί στον Ριγανόκαμπο.

Παρόλο που το θέμα έχει δημοσιευτεί αρκετές φορές, μέχρι ώρας δεν έχουμε καμία παρέμβαση από τους αρμόδιους φορείς. Αναφερόμαστε ασφαλώς στην κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και στους χώρους που γειτνιάζουν με τον ναό της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο.

Το σκηνικό έχει φτάσει να θυμίζει κάτι από ζούγκλα, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε πράσινο, παρά ξεραΐλα.

Χόρτα και καλαμιές που έχουν υψωθεί και που τώρα που φτάνουμε στο καλοκαίρι θα αποτελέσουν σίγουρα καταφύγιο και φωλιά για φίδια, αρουραίους και ποντίκια.

Η οδός Αγίας Ειρήνης βρίσκεται, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο facebook ο συνταξιούχος εθελοντής Γιώργος Κατσίποδος, κάτοικος της περιοχής, είναι μες στην εγκατάλειψη.

Ο ίδιος γράφει με καυστική διάθεση: «Όσο περνάει ο καιρός το βιός μας μεγαλώνει. Σε λίγο  θα θερίσουμε τη βρώμη και θα κόψουμε  και τα καλάμια για να φτιάξουμε καλαμωτές.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εκτός από βάτα χόρτα και καλάμια  ο κίνδυνος πυρκαγιάς ελλοχεύει. Υπεύθυνοι  μεριμνήστε πριν είναι αργά».