Δεκάδες είναι τα μηνύματα στο facebook για το κορίτσι που χάθηκε τόσο άδικα από τον κορωνοϊό.

Η Αναστασία Αμτζοπούλου ήταν μια γυναίκα γεμάτη από ζωή, με όνειρα και φιλοδοξίες που όμως ύστερα από μία γενναία μάχη μηνών με τον κορωνοϊό δεν τα κατάφερε και λύγισε, σκορπίζοντας τον θρήνο στους δικούς της ανθρώπους.

Η 35χρονη κόλλησε από τον ιό στις αρχές του νέου έτους. Στις 24 Ιανουαρίου χρειάστηκε να διασωληνωθεί και για 2,5 μήνες περίπου νοσηλευόταν στην ΜΕΘ covid και στη συνέχεια σε κλινική covid.

Μετά, όταν βγήκε αρνητική από τον ιό μεταφέρθηκε στη γενική ΜΕΘ, καθώς ο κορωνοϊός είχε χτυπήσει ζωτικά της όργανα και στη συνέχεα αφού εμφάνισε βελτίωση μεταφέρθηκε στην παθολογική.

Από εκεί ήταν να πάρει το εξιτήριο. Όμως την Κυριακή η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά, με αποτέλεσμα λίγες ώρες μετά να χάσει τη ζωή της.

Η είδηση έφερε τον θρήνο σε όλους όσους γνώριζαν την 35χρονη και φυσικά στην οικογένεια της που από τα ευχάριστα που περίμεναν έμαθαν τα άσχημα μαντάτα από τους γιατρούς.

Η λύπη είναι μεγάλη και στους γιατρούς, αλλά και στους νοσηλευτές που ήταν στο πλευρό της από την αρχή της μάχης της. Τα μηνύματα για τον θάνατο της δεκάδες.