Συστατικά

1 ζύμη για τάρτα
3 μεγάλες ντομάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
250 γρ. τυρί κρέμα
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 κουτ. της σούπας ρίγανη
1/4 φλιτζανιού γλυκιά μουστάρδα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Σε έναν ελαφρά αλευρωμένο πάγκο, απλώνεις τη ζύμη δίνοντας της στρογγυλό σχήμα.
Μεταφέρεις τη ζύμη σε ένα στρογγυλό σκεύος για τάρτες και κολλάς στα τοιχώματα περιμετρικά.
Με ένα κουτάλι, απλώνεις τη μουστάρδα στη βάση της ζύμης. Προσθέτεις το τυρί κρέμα και αναμειγνύεις.
Καθαρίζεις τις ντομάτες και στη συνέχεια την κόβεις σε ροδέλες. Τις τοποθετείς πάνω από το τυρί κρέμα ομοιόμορφα.
Ραντίζεις με το ελαιόλαδο και ολοκληρώνεις τη συνταγή σου με λίγη ρίγανη.
Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 – 18 λεπτά.
Την αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μοιράζεις σε μερίδες.

Πηγή: tlife.gr