Την Πέμπτη 13 Μαΐου, σύσσωμη η ομάδα της Keller Williams West έδειξε έμπρακτα την αγάπη της για την τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται, στο πλαίσιο της RED Day, ημέρα εθελοντισμού και προσφοράς που γιορτάζει παγκοσμίως η Keller Williams κάθε δεύτερη Πέμπτη του Μαΐου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «το γραφείο της Keller Williams West στην Πάτρα παρέμεινε κλειστό, όσο συνεργάτες και μέλη των οικογενειών τους, μικροί και μεγάλοι φίλοι, φύτευσαν δεκάδες τριανταφυλλιές, ομορφαίνοντας την είσοδο και τον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Μέσα από τέτοιες δράσεις, αναδεικνύουμε την υψηλή κοινωνική ευθύνη που αποτελεί στοιχείο της κουλτούρας της Keller Williams.

Ο διοικητής του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος ευχαρίστησε θερμά και επαίνεσε το Γραφείο της Keller Williams West για την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό τοπικές επιχειρήσεις να στηρίζουν τον τόπο τους και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο όπου δραστηριοποιούνται. 


Όλη η ομάδα και το leadership του γραφείου της Keller Williams στην Αχαϊα, είναι πάντα στη διάθεση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, για να προσφέρουμε τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως δηλώνει άλλωστε ο Operating Principal του γραφείου Θάνος Δούρος «το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο που εισπράττουμε μέσα από όλες αυτές τις δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς είναι το χαμόγελο, η εγκαρδιότητα, η χαρά, κι αυτό μας γεμίζει δύναμη. Χωρίς την πολύτιμη  υποστήριξη της διοίκησης και του προσωπικού του ΓΝΠ ‘Ο Άγιος Ανδρέας’, της εταιρείας DUR και των φυτώριων Αλέξης Γκοτσόπουλος (Κανελλοπούλου 2) η δράση δεν θα ήταν επιτυχημένη».