Είναι από την Σπάρτη, αλλά στην Πάτρα φαίνεται ότι έχει βρει αυτό που αναζητούσε για να δείξει το ταλέντο του και την πραγματική του αξία ως παίκτης. 

Και να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο; Όχι απλά στην Πάτρα. Στην Περιβόλα και στον Απόλλωνα Πατρών. Ο Γιώργος Διαμαντάκος, ο Έλληνας σέντερ των 2.14 ύψους, είναι αυτός που οδηγεί την Πατρινή ομάδα από νίκη σε νίκη, φτάνοντας την να βρίσκεται πλέον μόνη της στην κορυφή της Α2.

Δεν είναι βέβαια μόνος του. Μαζί του είναι όλοι οι παίκτες της ομάδας, μιας ομάδας που δείχνει να έχει αποκτήσει μετά από σκληρή δουλειά τη χημεία της και να είναι ικανή για όλα μέσα στο τερέν.

Ο 26χρονος σέντερ είναι μάλλον ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Η εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Αμύντα τον ανέδειξε ως MVP της 13ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών.

Ο Έλληνας σέντερ είχε 24 πόντους με 9/11 δίποντα και 6/7 ελεύθερες βολές, 11 ριμπάουντ και 2 τάπες σε 36’25’’ και 32 στην αξιολόγηση, ενώ βοήθησε τον Απόλλωνα Πάτρας στο 64-58 επί του Αμύντα. 

Η Πατρινή ομάδα πέτυχε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη και ο Διαμαντάκος αναδείχτηκε για δεύτερη φορά MVP μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα αφού τον ίδιο τίτλο είχε αποκτήσει και με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής.