Για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκε η σύζυγος και τα τρία του παιδία μίλησε στην εκπομπή “Σου Κου Family” o Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στον James λέγοντας πως ο νεαρός Ροδίτης ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν παρόλο που είχε μπει στο στόχαστρο ουκ ολίγες φορές.

“Ο James δεν είχε κατηγορήσει κανέναν, δεν έχει βρίσει ποτέ κανέναν, από εκεί φαίνεται το ήθος του. Όταν ήμουν στην κόκκινη ομάδα, από την υποομάδα του Παππά ξεκίνησε όλος ο πόλεμος εναντίον του. Όταν ήρθαν καινούργιοι παίκτες του είπαν ότι ήταν ο πιο μισητός, αυτό πίστευε μέσα, αυτός τώρα κατάλαβε ότι δεν ίσχυε. Φανταστείτε τώρα πόση αγάπη έχει εισπράξει τώρα και πως ένιωσε με αυτή την υποδοχή. Τον έβλεπαν ανταγωνιστικά, ξεχώριζε.

Ο Νίκος είναι ένα αυθεντικό και καλό παιδί, δε θα αντέξει χωρίς τον Τζέιμς, είναι ένας αυθεντικός φίλος. Έχει και το πρόβλημα υγείας με τα πόδια του, στο συμβούλιο δε μπορούσε να περπατήσει. Αυτό θα τον οδηγήσει στην αποχώρηση. Θα πάει να βρει τον φίλο του. Ο Τζέιμς θα στεναχωρηθεί αν φύγει ο Νίκος, ήταν μαζί από την πρώτη μέρα.

Η Μαριαλένα είναι αληθινό λιοντάρι, πολύ καλό κορίτσι, την αγαπώ πολύ, πολύ δυναμική. Δε θα κάνει τίποτα με τον Σάκη. Και εσείς αν ήσασταν εκεί και είχατε έναν κύριο να σας προσφέρει τα πάντα τι θα κάνατε; Έχει την ψυχραιμία τόσους μήνες να μην προσβάλλει το όνομά της. Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της έξω δε θα κάνει κάτι με τον Σάκη. Την συνοδεύει να πάει τουαλέτα και κάνουν 20 λεπτά να έρθουν πίσω, εκεί δε ξέρω τι γίνεται” είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.