Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν προσκεκλημένη η Λίνα Νικολακοπούλου και μίλησε για τις επιτυχίες που έχει γράψει ως στιχουργός αλλά και για το τραγούδι που στην πορεία έγινε μεγάλη επιτυχία ενώ στην αρχή δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, όπως αναφέρει το zappit.

Το τραγούδι ήταν το «Μαμά Γερνάω» κι αφού η Τάνια Τσανακλίδου διηγήθηκε την συγκίνηση που υπήρχε, όταν ξεκίνησε να το ερμηνεύει μιας κι είχε χάσει την μητέρα της, τον λόγο πήρε η στιχουργός που πρόσθεσε: «Ο τρόπος που πέρασε να εξομολογήσεις στην μάνα σου τους πιο μεγάλους σου φόβους ήταν τόσο μοναδικό, που ελευθέρωσε όλους τους ανθρώπους να είναι ευάλωτοι, να φοβούνται και να σκέφτονται ότι περνούν τα χρόνια κι αυτό δεν είναι ποτέ εύκολο για τον άνθρωπο. Η Τάνια με το θεατρικό της τάλαντο το έκανε μονόπρακτο. Είναι μοναδική.

Το 1988 βγήκε το Μαμά Γερνάω κι ήταν στα αζήτητα. Το «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ» είχε ξεπεράσει από την πρώτη χρονιά τις 100.000 και το Μαμά Γερνάω ήταν στις 3.000. Πιστεύω ότι ήταν άλλο κόσμημα κι είχε άλλες απαιτήσεις. Ήθελε μεγαλύτερη ωριμότητα από το κοινό.»