Σήμερα, Σάββατο ο αντιδήμαρχος του δήμου Δυτικής Αχαΐας, Βασίλης Γκοτσόπουλος, έκανε το εμβόλιο και με νέα ανάρτηση για την προσωπική του απώλεια συγκινεί.

Όπως γράφει στη σελίδα του στο Facebook τα συναισθήματά του είναι συγκεχυμένα, καθώς αύριο, Κυριακή (16.05.2021) είναι το μνημόσυνο των αγαπημένων του γονιών.

Στις αρχές Απριλίου ο κορονοϊός «χτύπησε» τόσο τον ίδιο όσο και τους γονείς του. Δυστυχώς ο πατέρας και η μητέρα του δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν από τον ιό.

Σε ανάρτησή ο αντιδήμαρχος του δήμου Δυτικής Αχαΐας, Βασίλης Γκοτσόπουλος, αναφέρει:

Σήμερα ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στο εμβολιαστικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας.

Το εμβόλιο είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω αυτόν τον καιρό για μένα, την οικογένεια μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.

Περάσαμε έναν πάρα πολύ δύσκολο χρόνο, ο οποίος για την οικογένειά μου έγινε ακόμα πιο δύσκολος και σκληρός με την απώλεια των γονέων μου από κορονοϊό λίγο πριν εμβολιαστούν και βγουν στο ξέφωτο της ανοσίας.

Έχουμε πει και το ξαναλέμε ότι η λύση στο πρόβλημα της πανδημίας, το φως της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο βρίσκεται μέσα σε κάθε εμβολιαστικό κέντρο. Για τους λόγους αυτούς και με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την "Ελευθερία", εμβολιαζόμαστε.

Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την πανδημία, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, για να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, για να νιώσουμε και πάλι ελεύθεροι ανακτώντας την κοινωνικότητα μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας και τον Διευθυντή του Τάσο Γιακουμή αλλά και στους εργαζόμενους όλων των εμβολιαστικών κέντρων της χώρας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουν.