Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Αρκετές αποφάσεις για θέματα που άπτονται της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ πάρθηκαν στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Μεταξύ αυτών και ο ορισμός του αγώνα Ελλάδα - Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί ποια θα είναι οριστικά η έδρα της Ελλάδας στα ματς που έρχονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να ψάχνεται ακόμα για να δει τι θα κάνει και προς το παρόν αυτό που έγινε γνωστό είναι πως το παιχνίδι με τη Σουηδία θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Επίσης, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:

"Να ζητήσει την τροποποίηση του του άρθρου 7 παρ. 6 του νόμου 4726, έτσι ώστε να ενταχθούν σε αυτό και οι αρχαιρεσίες των Ε.Π.Σ.

Ορίστηκε το Ο.Α.Κ.Α. ως έδρα του αγώνα Ελλάδα-Σουηδία (8/9/2021) για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022.

Εγκρίθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης και πρόσκλησης της τακτικής γενικής συνέλευσης (25/6/2021) της Ε.Π.Ο.

Εγκρίθηκε το χορηγικό πρόγραμμα των ερασιτεχνικών σωματείων και η δημιουργία Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου κατόπιν σχετικής πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Εγκρίθηκε η κανονιστική επικαιροποίηση των κριτηρίων ισοβαθμιών στα Πρωταθλήματα ευθύνης Ε.Π.Ο. (διοργανώσεις ενός γύρου).

Ανατέθηκε στον κ. Στέφανο Σοϊλεμέ η ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ποδοσφαίρου Άμμου.

Εγκρίθηκε η πρόταση επανέναρξης προπονήσεων των Εθνικών Ομάδων Νέων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, οι οποίες ήταν αγωνιστικά ανενεργές τον τελευταίο χρόνο».