Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Κατερίνας Γιατζόγλου στο The Caller λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχασε 16 ολόκληρα κιλά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ την Φάρμα ένα πείραμα υψηλού πνευματικού περιεχομένου, και όχι ριάλιτι, γιατί ο κάθε διαγωνιζόμενος έρχεται πολύ σε επαφή με τα σκοτάδια του. Γιατί υπάρχουν αυτά τα σκοτάδια; Γιατί είσαι αναγκασμένος να ζεις έγκλειστος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Παράδειγμα, δεν έχεις καθόλου φαϊ. Εγώ έχασα 16 κιλά που τα είχα πάρει στην καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Είχα σταματήσει τη γυμναστική, δεν δούλευα κιόλας οπότε άρχισα να παίρνω τα κιλά και τα έχασα μέσα σε 45 μέρες»

«Δεν τα έχασα τα κιλά όμως λόγω αφαγίας, αλλά επιτέθηκα στην πείνα! Λέω, «επειδή θα πεινάσω, σίγουρα δεν θα πρέπει να έχω τις συνήθειες τις διατροφικές που είχα έξω». Σταματάω τρεις μέρες να τρώω, κλείνει το στομάχι και μετά έτρωγα έξι γίγαντες όλη την ημέρα. Αλλά… Υπάρχει μία ψυχοτεχνική την οποία κάνουν όλοι οι μοναχοί στο Άγιο Όρος. Και οι παλαιότεροι που έχτιζαν μόνοι τα μοναστήρια τους έπαιρναν μεν τη δύναμη από τον Θεό αλλά την ίδια στιγμή όλα είναι θέμα του μυαλού» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης της Φάρμας.

«Στη Φάρμα ήθελαν όλοι να είμαστε υγιείς. Μας έδιναν της γης πράγματα τα οποία μας έδιναν δύναμη και ενέργεια».