Αρκετά είναι τα παράπονα από το πατρινό επιβατικό κοινό για την καθυστέρηση τον δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αρκετοί πατρινοί ενώ η αγορά έχει επιστρέψει στην κανονική της λειτουργία, εν τούτοις τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ είναι αραιά και που.

Σε περιοχές που έχουν αρκετό κόσμο και θέλουν να έχουν σύνδεση με ο κέντρο της Πάτρας, για να εξυπηρετηθούν, όπως στην Εγλυκάδα, στα Δεμένικα, στην Οβρυά, αλλά και στην Αρόη.

Τα δρομολόγια τόσο με τις νότιες συνοικίες, όσο και με αυτές του ανατολικού διαμερίσματος, είναι ελάχιστα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συγκεντρώνεται κόσμος στη στάση και τα λεωφορεία που έρχονται να έχουν αρκετούς επιβάτες που πολλές φορές  στριμώχνονται.

Αυτό υποστηρίζει το επιβατικό κοινό τουλάχιστον γιατί στο Αστικό ΚΤΕΛ τονίζουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι με τη κίνηση του κόσμου που παραμένει αρκετά μικρή και ότι τα λεωφορεία κάνουν τα δρομολόγια άδεια από επιβάτες.

Σύμφωνα με την άποψη του Αστικού ΚΤΕΛ η κίνηση είναι κάτω κατά τουλάχιστον 80% και το ποσοστό αυτό ανεβαίνει όταν αναφερόμαστε σε περιοχές της βόρειας Πάτρας που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, ένα ακόμα παράπονο των επιβατών είναι ότι ούτε στα λεωφορεία, αλλά ούτε και στα εκδοτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ, δεν υπάρχουν POS, με αποτέλεσμα ο κόσμος που δεν έχει πάνω του χρήματα, να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί.