Μπορεί η πανδημία να έχει "γονατίσει" τον τουρισμό, όμως, την ίδια στιγμή συνεχίζουν και βρίσκονται στην τελική ευθεία σημαντικά επενδυτικά project που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Μια τάση που δεν υπάρχει μόνο στην Πάτρα από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έχει εμφανιστεί και στην γειτονική πόλη του Αιγίου και μάλιστα με επενδύσεις που έχουν μία μεγάλη δυναμική από γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», δυο νέα ξενοδοχεία γεννιούνται στο Αίγιο και βρίσκονται στην φάση της υλοποίησης τους.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Amario Suites Hotel» και το «Eleven Suites Hotel». Το πρώτο θα στεγαστεί στο πρώην χώρο διασκέδασης του Piccandilly από τον επιχειρηματία Γιάννη Αναστασίου, διευθύνοντα σύμβολο του οινοποιείου "Cavino".

To ξενοδοχείο θα ανοίξει στα τέλη του ερχόμενου Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 12 υπερπολυτελή δωμάτια σε προσιτές τιμές με θέα τον Κορινθιακό κόλπο και θα συνδυαστεί με διαδρομές οινοτουρισμού.  

Το δεύτερο δημιουργείται από την Χριστίνα Θανασούλια, σύζυγο του Αιγιώτη επιχειρηματία Σάκη Ανδριόπουλου της εταιρείας Helesi που θεωρείται leader της εγχώριας βιομηχανίας κάδων απορριμμάτων, εδρεύοντας στην Κομοτηνή.

Το κτίριο βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής, το ξενοδοχείο θα είναι πεντάστερο και είναι μια επένδυση που υλοποιείται από το μηδέν. Θα έχει 11 υπερπολυτελή διαμερίσματα, ενώ στόχος είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη του χρόνου.