Η νέα ταινία της Τζία Κόπολα «Mainstream», ένα δράμα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωταγωνιστές τους Άντριου Γκάρφιλντ, Μάια Χοκ και Νατ Γουλφ έχει χαρακτηριστεί από περιοδικά το πρώτο αριστούργημα της εποχής του TikTok.

Καθώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας ανήκουν στη Gen Z, ήταν αναμενόμενο να έχει καταγραφεί τι συνέβαινε στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Τζία Κόπολα πρόσφατα παρουσίασε στο Vogue το φωτογραφικό ημερολόγιο της από τα γυρίσματα.
Το ημερολόγιο ξεκινά, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από την πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων, όταν η σκηνοθέτις, όπως παραδέχεται, ήταν ιδιαίτερα νευρική και έκανε μία βόλτα στην περιοχή για να φωτογραφήσει και να καθαρίσει το μυαλό της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας.

Η ταινία επικεντρώνεται σε μια νεαρή γυναίκα (Χοκ) που πιστεύει ότι βρήκε την πορεία προς την αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία, όταν ξεκινά να κάνει βίντεο στο YouTube με έναν χαρισματικό ξένο (Γκάρφιλντ).

Η επιτυχία τους, ωστόσο, έχει τίμημα καθώς η σκοτεινή πλευρά της φήμης απειλεί να καταστρέψει και τους δύο.

Η Τζία Κόπολα καταγράφει την άνοδο και την πτώση του Link, ενός σούπερ σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος αποκτά έναν στρατό ακόλουθων και απίστευτη επιρροή, αλλά τελικά δεν είναι όλα όπως τα περίμενε.

Η σκηνοθέτις είπε ότι εμπνεύστηκε από το φιλμ του Ηλία Καζάν «A Face in the Crowd» του 1957 με πρωταγωνιστή τον Άντι Γκρίφιθ, τραγουδιστή της κάντρι που γίνεται ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό είδωλο.

Επίσης εμπνεύστηκε από φίλη της που εκπροσωπεί influencers, ανθρώπους που έχουν εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τεράστιο αντίκτυπο.


Mainstream Trailer #1 (2021) | Movieclips Trailers