Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά βήματά του, αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού.

Αρχικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ετοιμάζει για πρώτη φορά τη δική του εκπομπή: “Εγώ έχω ένα δικό μου concept που τώρα το ετοιμάζω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σου πω ακριβώς… Είναι ταξιδιωτικού περιεχομένου περισσότερο. Συζητάω με ένα ιδιωτικό κανάλι και μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε καταλήξει”.

Όσον αφορά στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα βρίσκεται στην ταινία “Bachelor”, ενώ συμφώνησε να παίξει και σε μια σειρά που θα προβληθεί στο Mega: “Θα κάνουμε το Bachelor 4. Έχω συμφωνήσει να κάνω και μια σειρά στο Mega του χρόνου. Πιθανότατα στη σειρά να είναι και η Κατερίνα Γερονικολού, στην εκπομπή όχι”.

Για το κίνημα #Metoo, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Συμμετέχω στο #Metoo και πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά γενικότερα και να μην ξεχνάμε. Θα πρέπει από εδώ και πέρα τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα. Δεν γίνεται να αλλάξει ο κόσμος σε μια ημέρα, αλλά τουλάχιστον στα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Στην κόρη μου παραδίδουμε πια, όσοι προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, λίγο καλύτερα δεδομένα για το μέλλον”.

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε και την ερώτηση περί γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού. “Τελευταία φορά που έφυγα από το σπίτι δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Όχι, όχι”, είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.