Δύο επιχειρηματίες νεαρής ηλικίας είναι αυτοί που κέρδισαν την δημοπρασία στο Δασύλλιο της Πάτρας, μισθώνοντας το δημοτικό κτίριο.

Οι επιχειρηματίες γνωρίζοντας την κατάσταση, αλλά και την δυναμική του χώρου και έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικές φιλοδοξίες για τον ευρύτερο κλάδο της εστίασης, αλλά και των εκδηλώσεων, είδαν μία αρκετά καλή ευκαιρία στο Δασύλλιο.

Είναι και οι δύο πατρινοί, έχοντας κάνει τα πρώτα τους βήματα στον χώρο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα γνωστοί. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή ήταν και η μόνη προσφορά που κατατέθηκε για το κτίριο και ήταν ακριβώς η τιμή εκκίνησης που είχε οριστεί για το μίσθωμα, δηλαδή 1500 ευρώ.  

Η τιμή είναι αρκετά καλή, ο χώρος παρά τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο λίγες μέρες πριν από τον διαγωνισμό δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση και φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια για τους επενδυτές στο να τον αξιοποιήσουν έτσι όπως αυτοί νομίζουν.

H προϋπάρχουσα σύμβαση μίσθωσης του χώρου λύθηκε κατόπιν της από 11 Δεκεμβρίου 2020 έκθεσης αυτοψίας. Το συνολικό εμβαδό του χώρου είναι 2.353 τμ και περιλαμβάνει τα εξής τμήματα κτιρίου: 1. Υπόγειο εμβαδού Ε= 129,26 τμ 2. Ισόγειο και WC Α ορόφου εμβαδού Ε= 702,39 τμ 3. Χώρο ταράτσας με ημιυπαίθριο χώρο (κιόσκι), εμβαδού Ε= 606,05 τμ 4. Περιβάλλον χώρος , εμβαδού Ε = 1.682,11 τμ.