Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ανήλικος ημεδαπός διότι αφαίρεσε από δύο ανήλικους μικρό χρηματικό  ποσό.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν (8,5) γραμμάρια κάνναβης συνολικά.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6,5 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε όχημα του (ταξί), που είχε σταθμεύσει στην οικία του.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ανήλικος ημεδαπός διότι αφαίρεσε από γυναίκα την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.