Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Αννίτα Πάνια βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η παρουσιάστρια εξήγησε και γιατί πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στο Πρωινό, όπως αναφέρει το zappit.

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη», είπε η Αννίτα Πάνια.

«Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η Φαίη Σκορδά και η Αννίτα Πάνια απάντησε αυθόρμητα:

«Δεν θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα. Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο».