Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια τρυφερή φωτογραφία με την αδερφή της, Νέλλη.

Την έχουμε απολαύσει σε συναυλίες και ταξιδεύουμε με τα τραγούδια της, καθώς η φωνή της έχει μια ιδιαίτερη χροιά που συγκλονίζει. Η Νατάσσα Μποφίλιου, από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μοιράζεται τόσο τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αλλά και προσωπικές της στιγμές, όπως αναφέρει το bovary.

Την περίοδο της καραντίνας, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της είχαν παρουσιάσει on demand τη μουσική παράσταση με τίτλο «Η εποχή του θερισμού», όπως είναι ο τίτλος της πιο πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς, η οποία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από τους πιστούς fans -και όχι μόνο.

Πρόσφατα, η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με την αδερφή της, Νέλλη, ιδιαίτερα ατμοσφαιρική. Μάλιστα, η κοινή τους φωτογραφία μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 15,000 likes και πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, που εντυπωσιάστηκαν με τη λήψη. Παρατηρώντας τη φωτογραφία, διαπιστώνεις την εντυπωσιακή ομοιότητα της τραγουδίστριας με την αδερφή της.