Στο πλαίσιο των Commerce and Industry Awards 2021 διακρίθηκε η Λουξ ως βασικός προμηθευτής των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing. 

Ειδικότερα, η διάκριση της Λουξ προέκυψε με βάση τις πωλήσεις των best sellers προϊόντων, όπως αυτά αποτυπώνονται στις έρευνες αγοράς εξειδικευμένων  εταιριών. Παράλληλα, στο πλαίσιο των Commerce and Industry Awards 2021 φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος σχολίασε ότι η πανδημΛΟΥΞία έχει προκαλέσει ανακατατάξεις στο λιανεμπόριο καθώς οι συνήθειες των καταναλωτών αλλάζουν όσον αφορά τη συχνότητα και τον τρόπο των αγορών. 

Επιπλέον, τόνισε ότι ο καταναλωτής είναι ο «βασιλιάς» των αγορών και γίνεται όλο και πιο συνειδητοποιημένος στις επιλογές του αναζητώντας στα ράφια των σούπερ μάρκετ ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Αντιπρόεδρος της Λουξ επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης των σχέσεων του λιανεμπορίου και της ελληνικής βιομηχανίας αλλά και το ρόλο του κάθε εμπλεκόμενου στην εφοδιαστική αλυσίδα και κατ’ επέκταση στην εγχώρια οικονομία.  

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.