Έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 22χρονος έλαβε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε αφήνεται ελεύθερος.

Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τη «δράση» του, η οποία τον οδήγησε ενώπιον των Αρχών την περασμένη Παρασκευή, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου, όπως αναφέρει το protothema.

Ο φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια αναλογιζόμενος τις πράξεις του, αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές τόσο στα θύματά του όσο και στην οικογένειά του η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί τους κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω απο την πολυκατοικια της, την έπιασε απο τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι. Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομία, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες απο την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.