Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Νούσιας το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αναγνωρισιμότητα και την διαχείριση της σε συνδυασμό με μια αμήχανη στιγμή που βίωσε όταν αρνήθηκε πως είναι… ο Τάσος Νούσιας, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Τάσος Νούσιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μερικές φορές, επειδή μέσα από το μέσο που λέγεται τηλεόραση διεισδύεις στα σπίτια των ανθρώπων, υπάρχει μια οικειοποίηση μοιραία οπότε με το που θα σε δει κάποιος στο δρόμο δεν μπορεί να σκεφτεί ότι σε σένα μπορεί το μυαλό σου να τρέχει κάπου αλλού. Άρα αν δεν απαντήσεις ή δεν είσαι καλοπρόθετος με τη μία κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, δεν μπορεί να είσαι αγενής».

«Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα, όταν ήμουν πολύ χαμένος και στον κόσμο μου για σοβαρό θέμα, με το που μπήκε ο άλλους «δυνατά» και φασαρία έχει πει πως «δεν είμαι εγώ». Εκεί όμως έγινε δυστυχώς ένα τεράστιο θέμα. Ήμασταν κάπου με κόσμο, ο άνθρωπος ήρθε με χαρά και σταμάτησε γιατί πίσω είχε ένα παιδί με αναπηρία. Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό γιατί ήταν καθισμένο μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί. Μετά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του σίριαλ Έξαψη. «Πήγε και γύρισε ο άνθρωπος ξανά και μου κούνησε το κεφάλι. Ντροπή… Ντροπή… Έκτοτε είμαι πολύ προσεκτικός».

«Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις πως δεν πρέπει. Κάνεις μια δουλειά, είσαι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο και οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός» συμπλήρωσε ο Τάσος Νούσιας.