Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με την βοήθεια της Αφροδίτης που περνάει σήμερα στους Διδύμους, όλα κινούνται άμεσα και αποτελεσματικά! Θα μάθεις ευχάριστα νέα, θα έχεις χαρμόσυνες επικοινωνίες και φυσικά, θα πετύχεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους! Επιπλέον μία προβληματική σχέση με αδερφό, συγγενή ή γείτονα, σήμερα εξομαλύνεται! Γενικά έχεις και την ανάγκη, αλλά και το ταλέντο, να έχεις πετυχημένες επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία νέα γνωριμία, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα και μάλιστα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μια εξομολόγηση από καρδιάς, είναι κοντά! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας με το σύντροφο σου και βρίσκετε πολλές λύσεις, στα κοινά σας θέματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, γοητεύεις συνεργάτες, αλλά και ανωτέρους, με τις ιδέες και τον τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, αναμένονται έξοδα που αφορούν οχήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα και ήρθε ή ώρα να κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα, αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των γύρω σου, απέναντι σου! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, να βιάζεσαι την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί σίγουρα ένα διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα στοιχεία και το αποτέλεσμα που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου και να βρείτε έτσι λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που έχει οικονομική επιφάνεια και άνεση, το οποίο ενδιαφέρεται επίσης για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να κάνεις αρκετές προσπάθειες και σε επάγγελμα, αλλά και στην οικονομική σου διαχείριση και θα δεις πως θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως στόχοι και επιθυμίες, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον! Δεν υπάρχει πια λόγος να φοβάσαι και αφέσου στα όνειρα και τις επιθυμίες σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Η διέλευση αυτή σε στηρίζει στις επιλογές και στις δράσεις σου και έχεις πλέον την άνεση και την δυνατότητα να κινηθείς όπως πρέπει, για να έχεις επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και απαιτήσεις και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση του είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι κάπως ψυχρός και σνομπ στις επαγγελματικές σου σχέσεις και αυτό ίσως σε κάνει αντιπαθή στους συνεργάτες σου! Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός, σε παρασύρει σε αλόγιστα έξοδα σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Διδύμων, μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης θα καταφέρεις να μάθεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και μάλιστα, μία αποκάλυψη θα σου δείξει την απόλυτη αλήθεια και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιπλέον, εκφράζεσαι και ενεργείς συνεσταλμένα , αφού προτιμάς να ακούς πρώτα την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην απογοητεύσεις τον σύντροφο σου, με την συμπεριφορά σου! Από την μια του αρέσει, αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, από την άλλη όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, να ακολουθήσεις την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν αρκετές στιγμές, κατά τις οποίες θα ξαφνιάσεις τους συναδέλφους σου με τον υπερβολικό συναισθηματισμό σου και την ευθιξία σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα, θα σε αλλάξει ριζικά και θα βγάλεις τον πιο ανανεωμένο εαυτό σου! Θα έρθουν πολλές αλλαγές και εσύ μην διστάσεις να σε παρασύρουν, να σε ενθουσιάσουν και να σε συναρπάσουν, με οποιονδήποτε τρόπο! Ακόμα κι αν ξεπεράσεις τα όρια σου κάποιες φορές, οι φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, ιδίως την σημερινή ημέρα! Είσαι ιδιαίτερα καλοπροαίρετος και κοινωνικός και αυτό θα σου φέρει οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι επαναστατικός και δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρες και ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ακόμα και μία φιλία, μπορεί να μεταμορφωθεί, σε ένα μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλάζεις με την συμπεριφορά σου, την γνώμη των συνεργατών σου για σένα και αυτό διορθώνει τις μεταξύ σας σχέσεις! Μην ξοδεύεις αλόγιστα γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη στους Διδύμους από σήμερα, θα σε ωθήσει να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι! Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα πλέον και είσαι αποφασισμένος να μην χάνεις τον καιρό σου άσκοπα, γεγονός που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπλήρωση κάποιων πρακτικών στόχων και σκοπών, κυρίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις τώρα να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα, στα μέτρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φαίνεσαι αρνητικός, ψυχρός ή σνομπ, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά αυτό θα αλλάξει, αφού θα υπάρξουν ερωτικές ταχείες εξελίξεις με ένα άτομο, από τον χώρο εργασίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δέχεσαι επαινούν για όλα τα προσόντα και τα επιτεύγματα σου, γεγονός που θα σου δώσει την ώθηση που χρειαζόσουν! Οικονομική επιτυχία θα έχεις επίσης, λόγω σωστής διαχείρισης!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Αφροδίτη πλέον στον φιλικό σου Κριό, θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις και επικοινωνίες, κατά τις οποίες θα καταφέρεις να μοιραστείς με άνεση, πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και να πετύχεις στόχους! Απολαμβάνεις την ειλικρίνεια, τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και την γενναιοδωρία των άλλων ανθρώπων που θα συναναστραφείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις από τον σύντροφο. Μην χάνεις χρόνο, με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές! Αν είσαι ελεύθερος θα καταλάβεις ακριβώς που βρίσκεσαι και πως πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και σκοπούς και να κατακτήσεις το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάθε κουραστική ενέργεια ή δραστηριότητα σου, στέφεται από επιτυχία! Οικονομικά, είσαι κάπως ανήσυχος και αγχωμένος, με κάποια έξοδα που θα προκύψουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την βοήθεια της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι! Η οξυδέρκεια σου, σε συνδυασμό με την σοφία και την διαίσθηση σου, θα σε κάνουν να λύσεις πολλά από τα προβλήματα σου! Να εκφράζεις με ένταση και πάθος τις επιθυμίες σου και θα δεις πως θα έρθουν για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, αφού ο ερωτισμός και η γοητεία σου, είναι ασύγκριτα και ακαταμάχητα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι λίγο προσεκτικός, αφού κάποιες φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφο σου! Καλύτερα, όλη αυτήν την ενέργεια σου, να την ελευθερώσεις στις προσωπικές σας στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποια λάθη από μέρους σου και καλό θα ήταν να μην παραλείψεις την αποκατάσταση τους! Θα έχεις σήμερα την απόλυτη οικονομική εύνοια, με κάθε τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, θα καταφέρεις, γαλήνια, δίκαια και με αβρότητα, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για οποιοδήποτε λόγο! Ζυγίζεις πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις πρωτοβουλία! Δεν χρειάζεται λοιπόν, να βιάζεσαι σήμερα, αφού το πέρασμα της ημέρας θα τα φέρει όλα, όπως πρέπει, ώστε να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με ένα άτομο που τον χαρακτηρίζει, καλή εμφάνιση, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους και αξιοπιστία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις, την συναναστροφή με τον σύντροφο σου και την ήρεμη, γαλήνια επικοινωνία σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα χαρά και ικανοποίηση, κυρίως μέσα από συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά μην παρασύρεσαι σε έξοδα, γιατί αργότερα θα πιεστείς και θα αγχωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σήμερα, θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς στόχους μέσα από διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που οι άλλοι το εκτιμούν! Προσοχή όμως πες όχι στις υπερβολική δοτικότητα, ώστε να μην γίνεις θύμα εκμετάλλευσης! Γενικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και οργάνωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αφού βάζεις ανάμεσα σας τοίχους χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από την δουλειά, επιτέλους ανταποκρίνεται στις προσεγγίσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τέλειες οι επαγγελματικές σου εξελίξεις και υποθέσεις! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αναλύεις τόσο πολύ κάθε φορά τα έξοδα που πρέπει να κάνεις και να αγχώνεσαι!ΚΕΡΩΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το πέρασμα σήμερα της Αφροδίτης στον φιλικό σου ζώδιο των Διδύμων, μπορείς να αναμένεις μία άκρως απολαυστική ημέρα! Ο περίγυρος σου, εκδηλώνει άμεσα τον θαυμασμό του και το ενδιαφέρον του για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και γενναιόδωρη σου προσωπικότητα! Ιδανική ημέρα, για καλλιτεχνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά, απέναντι στον σύντροφο. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις πέραν του δέοντος, δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ξαφνικά και ασταμάτητα, φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και μάλιστα θα έχεις και μία εξομολόγηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα τα ταλέντα σου, θα εκδηλωθούν στον εργασιακό τομέα και η επιβράβευση είναι σίγουρη! Οικονομικά, πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο ρίσκο, ιδίως αν παίζεις τυχερά παιχνίδια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα παραδόξως, είσαι αρκετά συνεσταλμένος, κλειστός και ντροπαλός, κυρίως λόγω της Αφροδίτης που περνάει στους Διδύμους! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα που πιθανόν προκύψουν τώρα! Έχεις σήμερα την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν, γι’αυτό μην την χάσεις, λόγω κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους, για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του! Ναι, η επανασύνδεση, είναι πολύ κοντά τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της δουλειάς, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εύθικτος και κυκλοθυμικός και θα δεις πως όλα θα πάνε τέλεια! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε οικιακές υποχρεώσεις!

Πηγή: oroskopos.gr