Σεβασμός, αλλά όχι φόβος επικρατεί στον Προμηθέα για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του μεταξύ τους τελικού Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ο τεχνικός των Πατρινών μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό: «Να τελειώσει όλο αυτό που περνάμε, γιατί είναι κάτι δύσκολο, όχι μόνο για το μπάσκετ. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ο κόσμος κι εύχομαι του χρόνου να είναι διαφορετικές οι συνθήκες, με κόσμο στο γήπεδο» και στη συνέχεια τόνισε τη δυναμική των «πράσινων»:

«Εμείς επειδή πατάμε στα πόδια μας, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ξέρουμε ότι έχουμε μικρή ιστορία στο χώρο κι αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, που παίζει στην Ευρωλίγκα και έχει πολλή ποιότητα. Υπάρχει σεβασμός, αλλά όχι φόβος. Έχουμε διάθεση, έχουμε θέληση και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και μόνο που είμαστε στο Κύπελλο. Θέλουμε το τρόπαιο και θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε. Τον Σεπτέμβριο κατακτήσαμε τον πρώτο μας τίτλο, το Σούπερ Καπ, και ένα Κύπελλο θα είναι μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά και κάτι θετικό για όλο το μπάσκετ. Έχουμε έναν παίκτη εδώ και δέκα μέρες, το πόσο τον έχουμε ενσωματώσει θα φανεί αύριο στον τελικό».

Πηγή:www.sport-fm.gr