Ένας άνδρας από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, ομολόγησε ότι γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον γιο του επειδή έφαγε ένα κομμάτι από το τσίζκεικ. Η δίκη του για ανθρωποκτονία είναι σε εξέλιξη. Περίπου στα μισά της διαδικασίας και αφού αρκετοί μάρτυρες είχαν καταθέσει ο 30χρονος αποφάσισε να ομολογήσει και να δεχθεί την ενοχή του.

Ο Travis Stackhouse αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού, κακοποίηση παιδιών και παραμέληση παιδιών. Ο δράστης χτύπησε τον 5χρονο Sir Amer τον Ιούνιο του 2019, ανέφερε το The Milwaukee Journal Sentinel.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Stackhouse αντιμετωπίζει 37 χρόνια φυλάκισης και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί από τον δικαστή τον επόμενο μήνα.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο μπαμπάς του 5χρονου ήταν αναστατωμένος που τα παιδιά του έτρωγαν το μεγαλύτερο μέρος από το τσίζκεικ που είχαν αγοράσει για την Ημέρα του Πατέρα. Στη συνέχεια χτύπησε το πρόσωπο του αγοριού με το πίσω μέρος του χεριού του, το οποίο περιέχει μέταλλο από μια χειρουργική επέμβαση. Το παιδί αναφέρθηκε νεκρό νωρίς το επόμενο πρωί, αφού ο Stackhouse επέστρεψε από ένα μπαρ και στη συνέχεια κάλεσε το 911. Το παιδί υπέστη ρήξη στο στομάχι, είχε μώλωπες στα νεφρά και σχισμένα επινεφρίδια. Πέθανε από αμβλύ τραύμα στην κοιλιά.