Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μην δείχνεις σήμερα δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Η διάθεσή σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!!!

Λέων

Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά η μέρα παραμένει λίγο δύσκολη για εσένα, φίλε Λέοντα. Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για πελατεία είτε για εργοδοσία, θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου μαζί τους.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Η παρουσία σου θα είναι αισθητή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί όταν θέλεις, έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις ότι όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν και μην κάνεις πισωγυρίσματα που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις και καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Υδροχόος

Η μοναξιά είναι κακός σύμμαχος στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Υδροχόε, γι’ αυτό προσπάθησε να ανατρέψεις το κοινωνικό σκηνικό και να συμμετάσχεις περισσότερο σε δράσεις που σου προτείνουν. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά και αργότερα θα αντιληφθείς πολύ πιο ουσιαστικά οφέλη.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή και θα σε επηρεάζει θετικά. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις να κάνεις κακή διατροφή. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.