Στην Ελένη Μουστάκη και το Happy Day μίλησε από καρδιάς ο Γιώργος Γερολυμάτος το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη ροπή που είχε προς την απιστία καθώς και τον Τριαντάφυλλο στο Survivor, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σ εόλα, ο Γιώργος Γερολυμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστός δεν ήμουν μέχρι που παντρεύτηκα την Μαίρη. Ήμουν άπιστος. Όταν ήταν φιλενάδα μου η Μαίρη, βεβαίως, είχα απιστήσει. Ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου, δεν μπορούσα να μην είμαι άπιστος. Δεν γινόταν. Το κατάλαβε, σηκώθηκε και έφυγε και τότε κατάλαβα την αξία της. Είπα πως θα γίνω καλό παιδί και έγινα καλό παιδί».

«Η κόρη μου είναι 13 χρονών ενώ τα εγγόνια μου είναι 15. Είναι περίεργη η σχέση γιατί ξαφνικά είναι και θεία, αλλά έχει χιούμορ η ιστορία αυτή και είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που μου συμβαίνει» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φιλαράκι μου, γλυκός και παιχνιδιάρης. Μην τον παρεξηγείτε. Τον ξέρω από πιτσιρίκο που έπαιρνε το μικρόφωνο στη Ρόδο και ξεκίναγε το πρόγραμμα και έλεγε δυο τραγουδάκια και στη μέση. Είχε τσαγανό, πέρναγε στον κόσμο. Το Survivor το έχει διαχειριστεί πολύ έξυπνα για να συζητάει τόσο πολύ ο κόσμος για αυτόν» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.