Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε αιφνίδια στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου πως αποχωρεί άμεσα και οριστικά από την εκπομπή. Αιτία, η συμμετοχή του στην ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη. Από το Πρωινό, η Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον ηθοποιό κι εκείνος έδωσε τις απαντήσεις του.

«Η διαφορά ήταν σήμερα ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω σαν τον τρελό και έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές λίγο πιο νωρίς. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, όπως αναφέρει το zappit.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία. Είναι ένα τεράστιο project, μια πολύ σπουδαία δουλειά.

Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα», εξηγεί ο Κρατερός Κατσούλης.

Όσο για το αν θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, ο Κρατερός Κατσούλης λέει: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star. Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο».

Ωστόσο, για το ενδεχόμενο να είναι πάλι σε πρωινό, ο ηθοποιός δηλώνει: «Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».