Το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και Συνθέτων Κ16 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με συμμετοχή 28 Σωματείων της περιοχής ευθύνης μας ( Δυτική Ελλάδα και Ζάκυνθο – Κεφαλονιά) και 350 περίπου αθλητών/τριών. Οι αγώνες είναι και στην ουσία μια πρόκριση για τη συμμετοχή των αθλητών μας και των αθλητριών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ που θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη φορά στο μοναδικό στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αξιόπιστο και αξιόλογο Στάδιο πραγματοποίησης αγώνων υψηλού αθλητισμού, το οποίο παρέχει όλα όσα χρειάζονται για διεξαγωγή ως και διεθνών αγώνων Στίβου και όχι μόνον.

"Στις ιδιαίτερες συνθήκες της Πανδημίας οι άπλετοι χώροι του Σταδίου μαζί με το βοηθητικό είναι ιδανικοί για ασφαλή τέλεση αγώνων στίβου.

Για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου έχουν προγραμματιστεί ενέργειες  σε πλήρη εφαρμογή του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ που έχει συμφωνηθεί από τον ΕΟΔΥ  τη Γ.Γ.Α και τον ΣΕΓΑΣ, που θα καταστήσουν τον αγώνα ασφαλή από κάθε άποψη για τους αθλητές – αθλήτριες και όλους τους εμπλεκόμενους που θα παραβρεθούν στο Στάδιο (προπονητές, συνοδούς, κριτές και προσωπικό).

Τέλος κάνουμε γνωστό προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους και γι’ αυτό παρακαλούμε τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να μην ταλαιπωρηθούν ερχόμενοι στο Στάδιο γιατί δε θα τους επιτραπεί η είσοδος  λόγω των μέτρων της Πανδημίας του covid 19.", αναφέρει ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ Α-Γ & Κ16


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Κ16