Τα παιδιά, οι γονείς, οι εθελοντές και οι φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ" Παράρτημα  Ν. Αχαΐας  αποχαιρετούν σήμερα έναν εκλεκτό τους φίλο, τον καθηγητή παιδιατρικής Στέφανο Μανταγό.

 " Έναν επιστήμονα, μα πάνω απ' όλα άνθρωπο, που στάθηκε στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο σαν δεύτερος πατέρας. Για εμάς τους γονείς  υπήρξε φίλος και συμπαραστάτης στον Γολγοθά που κληθήκαμε να πορευτούμε.

  Ο καθηγητής Στέφανος Μανταγός ήταν ένας ανήσυχος επιστήμονας και υπέροχος άνθρωπος. Με την ευγένεια και την ευαισθησία του σκορπούσε γύρω του γαλήνη και ενέπνεε στους γονείς εμπιστοσύνη.

  Σε κάθε γιορτή που ετοιμάζαμε για τα παιδιά της Κλινικής ήταν παρών και πρώτος αυτός κουβαλούσε και μοίραζε τα δώρα. Με το πλατύ χαμόγελό του και τον καλό του λόγο γέμιζε τις καρδιές μας με ελπίδα και αισιοδοξία.

  Ακόμα και την τελευταία του στιγμή σκέφτηκε τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Μαζί με την αγαπητή σύζυγό του Μίλβα και τα παιδιά του θέλησαν με τις καταθέσεις χρημάτων, αντί στεφάνων, να ενισχύσουν το έργο της "ΦΛΟΓΑΣ". Τους ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό και τους ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια.

Ο καθηγητής Στέφανος Μανταγός θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.

 Κι αυτό το κέρδισε ως επιστήμονας και ως άνθρωπος.

Αιωνία του η μνήμη" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου