Τα πρώτα ενσταντανέ από τα γυρίσματα του House of Dragon, του prequel, δηλαδή του, Game of Thrones είδαν το φως της δημοσιότητας με αποτέλεσμα σε λίγες ώρες να γίνουν viral.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω αποκαλύπτουν την πρώτη ομάδα πρωταγωνιστών, τους Εμα Ντ' Αρσι (Πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν), Ματ Σμιθ (Πρίγκιπας Ντέμον Ταργκάριεν), Ολίβια Κουκ (Αλισεντ Χαϊτάουερ), Ρις Ιφανς και Στιβ Τουσέντ (Λορδος Κόρλις Βελάριον - Sea Snake). Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Πάντι Κονσιντάιν (Βασιλιάς Βίσερις Ταργκάριεν), Φαμπιέν Φρανκέλ, Ιβ Μπεστ, Σονόγια Μιζούνο.

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, θα εξελίσσεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και θα επικεντρώνεται στην δυναστεία των Ταργκάριεν και θα εξιστορεί όλα εκείνα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα σε αυτή την οικογένεια.

Το Game of Thrones χαρακτηρίζεται ως φαινόμενο της ποπ κουλτούρας και σειρά φαινόμενο. Γυρίστηκε κυρίως στη Βόρεια Ιρλανδία και προβλήθηκε από το 2011 έως το 2019.

Δείτε φωτογραφίες: