Αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό με τα ελληνικά χρώματα.

Το κορίτσι από την Ολλανδία με την ελληνική καταγωγή αναμένεται να τραγουδήσει Last Dance για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2021 την Πέμπτη 20 Μαΐου, ενώ αν όλα πάνε καλά θα την δούμε και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Eurovisionworld, η Στεφανία αποκάλυψε πως έβαλε τα κλάματα πριν έναν χρόνο, όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα πραγματοποιηθεί η Eurovision εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Μου ράγισε την καρδιά. Αλλά μια εβδομάδα αργότερα μου είπαν πως θα είμαι πίσω στη Eurovision με την Ελλάδα» είπε.

Με τέσσερις χορευτές στη σκηνή της Eurovision η Στεφανία

Η Στεφανία όμως αποκαλύπτει πως η εμφάνιση της Ελλάδας θα έχει χορογραφία και μάλιστα δια χειρός του Φωκά Ευαγγελινού, την οποία η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα πρέπει να εκτελέσει σε ψηλοτάκουνα.

«Θα χορεύουμε και θα δεις μια εντελώς διαφορετική Στεφανία. Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα με σκοτώσει αν πω περισσότερα οπότε πρέπει να το “ράψω”» δήλωσε η εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision.

Όσο για τα ψηλοτάκουνα; Όπως λέει αρχικά πίστευε πως θα τα καταφέρει με ευκολία. «Πρέπει να έχεις τους ώμους χαμηλά, το κεφάλι ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά νιώθω τόσο ώριμη όταν τα φοράω» αναφέρει.