Συνάντηση με το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κατά την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στο Θέρμο.

Συζήτησαν για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και για ζητήματα του Δήμου. Συμφώνησαν ότι ο οδικός άξονας Ναυπάκτου Θέρμου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τον τουρισμό και την ανάπτυξη της περιοχής.Αναφορά έγινε επίσης στο πρόβλημα που υπάρχει στη γέφυρα του οικισμού Παραδείσι.Στη συνέχεια πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με το Δήμαρχο Θέρμου και να ανταλλάξουμε απόψεις για την τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Θέρμου. Συμφωνήσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την προώθηση του αναπτυξιακού έργου του οδικού άξονα Ναυπάκτου - Θέρμου που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής. Επίσης εστιάσαμε και σε αλλά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Στη συνέχεια συναντήθηκα με θεσμικούς φορείς της περιοχής με τους οποίους είχαμε γόνιμο διάλογο και αποφασίσαμε από κοινού δράσεις και ενέργειες προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία».