Αν ζούσε στην Αμερική και είχε αρχίσει εκεί την καριέρα της, ίσως να ήταν σήμερα το αντίπαλον δέος της Beyonce ή της Rihanna. Κι αυτό γιατί η Shaya διαθέτει αυτό που λέμε «όλο το πακέτο» της μεγάλης σταρ: Ωραία φωνή, δυνατή σκηνική παρουσία, αιθέρια εξωτερική εμφάνιση. Η προσωπική της ζωή όμως είναι το ευτυχέστερο «κεφάλαιο».

Η Shaya μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον έρωτα που άργησε να τον καταλάβει για… τέσσερις μήνες, το γάμο με τον ηχολήπτη της καρδιάς της και τον ερχομό του Ιάσονα.

Πώς γνωρίστηκες με τον άντρα σου Θοδωρή Παπαντώνη;

«Ο άντρας μου ήταν ηχολήπτης του Νότη Σφακιανάκη και γνωριστήκαμε όταν έτυχε να δουλέψω μαζί του στο Φωταέριο. Ήταν ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον για μένα κι από τις πρόβες ακόμη δέσαμε καλά ως φίλοι, γιατί είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, αφού ο Θοδωρής είναι και μουσικός. Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι τον είχα ερωτευτεί, μου πήρε τρεις τέσσερις μήνες… Κάποια στιγμή άρχισε να μου λείπει. Σκεφτόμουν πότε θα έρθει η Παρασκευή για να τον δω! Κάπως έτσι… έδεσε το γλυκό!»

Πόσο σε άλλαξε ο ερχομός του γιου σας;

«Ο Ιάσονας είναι τα πάντα για μένα! Μέχρι να έρθει στον κόσμο, τα πάντα για μένα ήταν η μουσική μου. Πλέον ό,τι κάνω δεν είναι για μένα, τα περισσότερα είναι γι’ αυτόν. Βρίσκω δύναμη έχοντας τον Ιάσονα. Μου έδωσε τόσο μεγάλη χαρά, γιατί δεν ήταν εύκολο να γίνω μαμά. Έπρεπε να κάνω μια επέμβαση για μπορέσω να μείνω έγκυος, οπότε ήταν διπλάσια η χαρά, εφόσον το καταφέραμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από αυτό, αν το θέλεις».

Στη διάρκεια της καραντίνας κυκλοφόρησαν και δύο τραγούδια σου με τον V-Sag.

«Τον V-Sag τον ξέρω περίπου πέντε χρόνια, είναι φοβερός άνθρωπος, με σπουδαίο ταλέντο. Μου τηλεφώνησε μέσα στην καραντίνα και με ρώτησε αν έχω κάποια φωνητικά που δεν τα είχα χρησιμοποιήσει, γιατί ήταν φάση που ήθελε να γράψει μουσική. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας και καταλήξαμε μέσα σε έναν μήνα να έχουμε τελειώσει σχεδόν ένα ολόκληρο άλμπουμ. Παράλληλα έχω κάνει δύο συνεργασίες με καλλιτέχνες από τη Βουλγαρία, το ένα κομμάτι είναι house -DiMO (BG) feat. Shaya & Vera Russo- και θα βγει μέσα στο καλοκαίρι. Επίσης έχω ετοιμάσει κι ένα δικό μου διαφορετικό άλμπουμ, με μουσικές επιρροές από τις ρίζες μου», λέει στην espresso.