Ένας ακόμα πατρινός φιγουράρει στην λίστα των διεθνών της εθνικής ομάδας βόλεϊ που πλέον έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στο Βραχάτι, εν όψει της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον πατρινό κεντρικό του Φοίνικα Σύρου Δημοσθένη Λινάρδο που φέτος έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα με την ομάδα της Σύρου ο παίκτης πανηγύρισε πριν από μερικές μέρες την κατάκτηση του Λιγκ Καπ που ήταν και ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του.

Μια εβδομάδα αργότερα έλαβε την κλήση από την Εθνική ομάδα και έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίζεται διεθνής. Οι επιτυχίες του αυτές αποτελούν μία δικαίωση στην προσπάθεια του και στις θυσίες που έχει κάνει για το βόλεϊ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πατρινός παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από την Θησέα, στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Απόλλωνα και ακολούθως στην ΕΑΠ. Κατόπιν αποδέχτηκε πρόταση του Πήγασου Πολίχνης, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου μετά από σπουδαίες εμφανίσεις τον πήρε η ομάδα του Φοίνικα Σύρου, μια από ισχυρές δυνάμεις του βόλεϊ με μεγάλη παράδοση. Εκεί παίζει τα τελευταία δύο χρόνια και εντυπωσιάζει.