Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας σε ένα live του στο Instagram. Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας τις Ημέρες Καριέρας, έβγαλε κάποια συμπεράσματα, τα οποία εξέθεσε δημόσια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

-«Υπάρχει προσφορά εργασίας εκεί έξω. Γενικά, όποιος θέλει να εργαστεί κάπου και να βγάλει χρήματα για να συντηρήσει την οικογένειά του, ή για να πάει τις διακοπές του, ή για να βγάλει το χαρτζιλίκι του, υπάρχει προσφορά για εργασία εκεί έξω άφθονη».

-«Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο, πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Δεν έχετε να χάσετε κάτι με το να ζητάτε δουλειά».

-«Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Μου στέλνουν μηνύματα, όπως «είμαι τρομακτικά απελπισμένος για τους 4-5-6-10 μήνες». Αυτός ο φίλος λοιπόν, που δεν έχει δουλειά, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Τα πάντα… Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει δωρεάν, χωρίς μισθό, για μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν, ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα τους θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν…

Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Να δείτε πώς δουλεύει μία εταιρία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία».

-«Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;».

Οι αντιδράσεις στο twitter ήταν πολύ έντονες και κάποια από τα σχόλια για τον Σάββα Πούμπουρα ιδιαίτερα αιχμηρά. Το όνομα του παρουσιαστή βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends για πολλές ώρες.

Ο ίδιος, που είχε κοινοποιήσει σε ανάρτηση τα λεγόμενά του, προχώρησε σε διαγραφή του βίντεο από το Instagram.