Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ αποκάλυψε τη δραματική μεταμόρφωση στο σώμα του, αφού προσπάθησε να «βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος» για τον ρόλο του ως μπόξερ που γίνεται ιερέας στην επερχόμενη ταινία Father Stu.

Αφού αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να βάλει περίπου 13 κιλά σε 6 εβδομάδες, ο 49χρονος μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα κοινωνικά δίκτυα την… πρόοδό τους. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε φαίνεται πώς ήταν το σώμα του 3 εβδομάδες πριν και μετά την διατροφή που έκανε για να παχύνει. Ο ίδιος άλλωστε είχε δηλώσει για τα σχέδιά του να βάλε κιλά, ότι ήθελε να φάει τα πάντα καθώς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ακολουθούσε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.


Ένα χαλαρό πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής απέχει κατά πολύ πάντως από όσα είχε συνηθίσει ο σταρ που το 2018 αποκάλυψε τι κάνει για να παραμένει fit.

Τότε είχε ισχυριστεί ότι μια τυπική του μέρα ξεκινά στις 2:30 το πρωί. Προσεύχεται για 15 λεπτά, στις 3:15 παίρνει το πρωινό του και στις 3:40 κάνει προπόνηση έως τις 5:15. Ακολουθεί ένα γεύμα μετά την προπόνηση και ντους. Στις 7:30 παίζει γκολφ και τις 9:30 κρυοθεραπεία. Η μέρα του τελειώνει στις 7:30 το απόγευμα όταν και πέφτει για ύπνο.