Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έβγαλαν τα μαγιό τους μπροστά σε όλους και βούτηξαν στα νερά. Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να κάνουν το δικό τους σχόλιο.

«Αλήθεια, είναι ώρες ώρες που δεν έχουμε τι να πούμε γιατί αυτό που βλέπουμε ξεπερνάει την οποιαδήποτε φαντασία. Αυτή η συζήτηση γίνεται σε παιδάκια δημοτικού και ντρέπονται, μετά λένε δεν την έκανα τη συζήτηση, εσύ την άρχισες, εγώ απλώς συμμετείχα. Μεγάλοι άνθρωποι να βγάζουν κα να συγκρίνουν τους πωπούς τους και μετά ο άλλος να λέει ότι εγώ έχω κάτι… Δεν γίνονται αυτά, είναι ενός επιπέδου που δεν χρειάζεται να το δείχνουμε στην τηλεόραση γιατί δείχνει έλλειψη ιδεών και εκπέμπει πολύ χαμηλό πράγμα, είναι πολύ άσχημο. Δεν έχεις τι να πεις. Λες… είδαμε κι αυτό; Τα έχουμε δει όλα, βλέπουμε κι αυτό», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από την πλευρά του: «Δύο παίκτες να συγκρίνουν τα οπίσθιά τους; Είναι αστεϊσμοί παιδικοί που γίνονται αποδεκτοί σε μια παρέα που αυτή είναι η αισθητική της. Αλλά τώρα, σε ένα πρόγραμμα τέτοιου επιπέδου, εννοώ τηλεθέαση επιπέδου, να ακούγονται και να προβάλλονται αυτά…».


Οι αντιδράσεις στο Πρωινό για Ασημακόπουλο - Μπόγδανο και Τριαντάφυλλο