Η εστίαση άνοιξε και την πρώτη βραδιά έσπασε εν μέρη τα κορωνοπάρτι και τις συγκεντρώσεις που γίνονταν σε  διάφορα στέκια της Πάτρας.

Χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί κανόνα. Για παράδειγμα το βράδυ της Δευτέρας ο κόσμος μπορεί να ήταν λιγοστός στο Ηλιακό και στα Ψηλάλώνια, στα δύο αγαπημένα μέρη της νεολαίας κατά τη διάρκεια του lockdown, όμως ο… συνωστισμός είχε μετακομίσει για αλλού.

Συγκεκριμένα είχε πάει στις σκάλες της Παντάνασσας και στην πλατεία που υπάρχει κάτω από τον ναό. Σύμφωνα με πληροφορίες νεαροί είχαν προχωρήσει στην διοργάνωση ενός υπαίθριου πάρτι με μουσικές και όλα τα σχετικά.

Όταν τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν οι θαμώνες των μαγαζιών από τα γύρω μαγαζιά πήγαν προς τα εκεί και επικράτησε ένας μικρός πανζουρλισμός.

Οι νεαροί διασκέδασαν μέχρι αργά τραγουδώντας και χορεύοντας, δείχνοντας ότι δεν έχουν καμία διάθεση για να πάνε στα σπίτια τους από τις 11 το βράδυ.

Στην ουσία επιβεβαιώθηκαν οι καταστηματάρχες εστίασης που φωνάζουν για το μέτρο του περιοριστικού ωραρίου και για την απαγόρευση της μουσικής.